logo jth

NU!

De cast van beer is bekend!

En dit zijn ze dan! De 50 jongens en meisjes die na een intensieve auditieweek geselecteerd zijn om met de familievoorstelling beer langs theaters door het land te touren!

 Waar veel van jullie misschien lekker hebben kunnen genieten van een zonnige voorjaarsvakantie, was het voor de deelnemers van de auditieweek van beer een heel ander verhaal. Niks geen zonnetje, even naar de stad met vriendinnen of hele dagen Fifa spelen. De 106 kinderen en jongeren die meededen aan de selecties waren de hele week onder de pannen. Het Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda was de thuisbasis en stond volledig in het teken van beer. Overal in het gebouw werden op zaterdag en zondag workshops gegeven. Van het oefenen van je monoloog naar spoken word en via een workshop musicaldans naar zang. Er werd geïmproviseerd, er werd kennisgemaakt en al na dag één van de audities was Whatsapp zo’n tien groep-chats rijker.

Na twee dagen vol workshops was het op maandag, dinsdag of woensdag tijd om aan de slag te gaan met Theo Ham, Hedwig Duykers en Hans Cassa, die ook echt deel uitmaken van het artistieke team van beer. Er werd nog meer gespeeld, gedanst en gezongen. En na een officiële vakantiedag op donderdag, was het afgelopen weekend tijd voor de solo’s: monologen, een stukje dansen en een stukje zingen. Reden tot zenuwen, zou je denken. Maar daar dachten de deelnemers gelukkig anders over. Juist doordat ze al de hele week met elkaar hadden gewerkt en dus al heel veel van zichzelf konden laten zien, bleek bij het echte auditiemoment dat naast alle kennis, er ook een dosis zelfvertrouwen opgedaan was.

En dit zijn ze dan, de 50 geselecteerde jongens en meisjes die mee gaan spelen in beer de musical:

Amaryll Crott, Annabelle van Koert, Barend Elias, Bas van Eijsden, Bjørn Krijgsman, Boaz van der Stelt, Bodine Mila Smits, Brett Josen, Charlize Esseling, Cleo Oostvogel, Daphne de Winter, David Tan, Dimphy de Kruijf, Duco Ouwendijk, Eline de Smit, Eva Schreuder, Githa Hennep, Isa Dobrnjac, Isabella de Reus, Itske Struiksma, Jan Turkenburg, Jente van Went, Joep Verkiel, Laura Stap, Limme de Jong, Linde Slingerland, Lisa Beuk, Lise Voogt, Loek Ota, Louka Hakvoort, Luna van ‘t Hof, Maite Barendregt, Marieke Naus, Marton Eegdeman, Mia Zeppenfeldt, Mikki Heinis, Milou Kortland, Nikki Ketel, Nino Simons, Pim van den Dool, Rein Piesens, Robin Bergenhenegouwen, Robin Bakker, Roos Boele, Ruben Springer, Tom Karstens, Tycho Stakenburg, Veerle Uitterhaegen, Wim Oostrom en Yentle van ’t Wout.

Iedereen van harte gefeliciteerd en alvast heel veel plezier en succes!