logo jth

NU!

EXTRA! Het kan weer! Kom in juni en juli naar het Jeugdtheaterhuis!

Belofte maakt schuld. En deze belofte komen we heel graag na! Eerder zeiden we namelijk dat we -zodra het corona-technisch weer mogelijk zou zijn - een heel leuk weekend voor je zouden organiseren. Welnu: in juni en juli is het zover! Eindelijk!

EXTRA!

En de volgende bestemming is Hawaii! Of die avontuurlijke camping in Drenthe? Liever naar de jungle? Of toch naar de USA? Zet je fantasie maar aan en ga op reis! In je fantasie bestaan geen grenzen. Niets is onmogelijk. Bijzonder is juist gewoon. Hoe gekker hoe beter!

In samenwerking met Parkvilla in Alphen aan den Rijn, Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda, Stadsgehoorzaal in Leiden en Theater Koningshof in Maassluis organiseren we vier hele leuke workshops vol theater en andere te gekke onderdelen waarin je fantaseert, speelt, maakt en vooral heel veel plezier hebt! Verschillende docenten met ieder een eigen expertise gaan met je aan de slag. En niet zomaar in een lokaaltje, maar op en in hele leuke bijzondere locaties!

De workshops zijn geschikt voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar (groep 3 t/m 8). Klik snel op onderstaande links om per locatie meer informatie te lezen en om je meteen in te schrijven! We zien je dan!

Alphen aan den Rijn - zaterdag 13, 20 en 27 juni en zaterdag 4 juli
Gouda - donderdag 18, 25 juni en 2 juli
Leiden - woensdag 17 en 24 juni
Maassluis - zaterdag 13, 20 en 27 juni en zaterdag 4 juli

Poster