logo jth

NU!

Gezocht: enthousiaste veteranen

Oud-leerling Casper Berkhout is op zoek naar mede oud-leerlingen oftewel 'veteranen' om vanaf september samen mee te gaan zingen in het Jeugdtheaterhuis Veteranenkoor! 

Doe je mee, dan meldt je je aan voor:
• 10 vrijdagavonden in de periode september 2017-juni 2018
• van 19:30 tot 22:00 uur
• onder professionele (bege)leiding van zangcoach Mony Wouters en pianist Erik de Reus
• in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda
• voor € 150 in totaal

AANMELDEN VOOR HET VETERANENKOOR

Wat is het idee?
We gaan samen zingen. En we leggen de lat net zo hoog als toen we nog leerling waren. Dus geen gemakkelijke dingen en echt wel serieus repeteren. Er moet ook wel een beetje geoefend worden: in de auto, onder de douche, tussen de bedrijven door. En misschien gaan we aan het eind van het seizoen ook een keer optreden voor publiek. Natuurlijk is het ook gewoon leuk om tussendoor bij te kletsen en kennis te maken met ‘veteranen’ van andere jaargangen. En na het repeteren kunnen we misschien wat gaan drinken in de stad?

Repertoire
Voor de eerste repetities zoekt Mony alvast een paar stukken uit. Musical, gospel, pop of klassiek? Dat is nog een verrassing. Wanneer we eenmaal gestart zijn, kan er een kleine ‘repertoirecommissie’ gevormd worden die samen met Mony kijkt wat leuk is en wat past bij de samenstelling van het koor.

In je agenda
Meld je je aan als koorlid? Zet dan vast deze repetitieavonden in je agenda:

2017 
29 september
27 oktober
24 november
15 december
2018
26 januari
16 februari
23 maart
20 april
25 mei
29 juni

Facebook Group Als lid van het Veteranenkoor blijf je op de hoogte via deze Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/veteranenkoor/

Ken je nog iemand?
Ken jij nog oud-leerlingen van het Jeugdtheaterhuis die het misschien ook wel leuk vinden om mee te zingen? “Pass it on!” En laat ze een mailtje sturen naar , dan komen ze op de mailinglist. Hoe meer stemmen hoe meer geluid!

Met hartelijke groet en hopelijk tot de eerste repetitieavond op 29 september!

Casper Berkhout
oud-leerling & initiatiefnemer
06-41192986