logo jth

NU!

Bedenk jouw ideale vrijdagavond in Parkvilla

Jongeren in Alphen a/d Rijn opgelet: bedenk jouw ideale vrijdagavond!

 Jeugdtheaterhuis post8

Hier wil je bij zijn!

Een bruisende vrijdagavond voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Dit is het uitgangspunt voor drie partners: Jeugdtheaterhuis, Parkvilla en Nieuwe Muziekschool Alphen. Een avond die door jongeren geheel zelf wordt bedacht en waar ze zelf kunnen aangeven wat ze graag willen. Met bijvoorbeeld films, shows in het theater of workshops om je creatieve skills aan te scherpen. Op vrijdag 24 maart om 19.30 uur vindt de aftrap bij Parkvilla plaats met een brainstorm: 'bedenk jouw ideale vrijdagavond!'

We willen jongeren zelf toffe activiteiten laten bedenken. Zo wordt de vrijdagavond in Parkvilla een avond die aansluit bij hun interesses. Een plek waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. En veel lol kunnen hebben natuurlijk.

Inspiratieboost
‘Natuurlijk starten we niet met een saai brainstormrondje op 24 maart. We toveren een hele verdieping van Parkvilla om in een visueel spektakel met muziek om de juiste inspiratieboost te creëren en nodigen iedereen uit om actief bezig te zijn. Met verschillende inspiratierondes op een speelse manier komen we - of ik kan beter zeggen zij - vast tot mooie ideeën. Om te beginnen moet er een naam worden bedacht en een logo. Wij zijn dus op zoek naar enthousiaste jongeren die actief willen meedenken. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, zo aanschuiven mag ook,’ aldus Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

Voor meer informatie en (eventueel) opgeven: 

Foto: Hans Tak