logo jth

NU!

Inschrijving seizoen 2017-2018 van start

Vanaf vandaag, donderdag 11 mei, start het inschrijven voor lesseizoen 2017-2018. Het aanbod is vernieuwd en veelzijdiger dan ooit. 


Na een succesvol jubileumjaar introduceert het Jeugdtheaterhuis bij aanvang van haar 26e seizoen een geheel vernieuwd aanbod. 

Het afgelopen jaar werd door honderden kinderen, jongeren en volwassen oud-leerlingen feest gevierd, teruggekeken, stil gestaan en vooruitgeblikt. Er waren vele hoogtepunten; de tournee van de familievoorstelling Meer Grimmige Sprookjes, voorstellingen van de eigentijdse jongerentheaterproductie Burgerschap, de introductie van het magazine SPEEL! en een drukbezochte oud-leerlingen reünie. Het jubileum was ook aanleiding om na te denken over de toekomst. Herinneringen, vragen en wensen werden bij (oud) leerlingen geïnventariseerd en dit inspireerde docenten om een geheel vernieuwd aanbod samen te stellen. Met ‘OP TONEEL!’ (toneellessen) of ‘SPEEL, ZING en DANS’ (musicallessen) bieden wij aan kinderen en jongeren van 4 tot 21, van beginner tot gevorderde, van denker tot doener, een veelzijdige keuze.

Aanbod voor kinderen tot 12 jaar

Aanbod voor jongeren vanaf 12 jaar