logo jth

NU!

Crowdfundingactie: Vijfhonderd kinderen met beer het toneel op!

Help jij mee zodat 500 kinderen kunnen schitteren op het grote podium van hun eigen schouwburg tijdens beer de musical? Lees snel verder om te zien hoe je mee kunt helpen.

Nog even en dan is het zover: vanaf 26 oktober toeren we met beer langs theaters door het hele land! Naast de 50 kinderen die met hoofdrolspelers Fabian Jansen, Wendy Hoogendijk, Oscar Aerts en Kiki Schippers het land zullen doorkruisen, willen we ook bijna 500 kinderen de kans geven te schitteren op het toneel van hun lokale schouwburg. Kinderen die niet allemaal vanzelfsprekend van huis uit met theater in aanraking komen.

We hebben € 50,00 per meespelend kind nodig om hen te kunnen begeleiden, te zorgen dat ze een mooi kostuum aan hebben tijdens de voorstelling en voor de repetities waarin we ze klaarstomen voor de bijzondere avond waarin ze meespelen in beer.

Voordekunst

Vind je dit ook een heel mooi streven? Help ons dan met een donatie op Voordekunst.nl. Daar vind je ook meer informatie over het project. Meer informatie over beer vind je op beerdemusical.nl. Help ons ook door dit alles door te vertellen aan diegenen waarvan jij denkt dat ze dit project ook een warm hart toe zullen dragen!

Namens iedereen van het Jeugdtheaterhuis en beer: alvast reuze bedankt!

beer