logo jth

NU!

Jeugdtheaterhuis genomineerd voor Club van het jaar! Stem op ons!

Wauw! Wat een verrassing en wat een eer! We zijn met het Jeugdtheaterhuis genomineerd voor Club van het jaar! En uiteraard willen we die titel graag winnen! Stem je ook op ons?

Hoe tof zou het zijn als het Jeugdtheaterhuis uitgeroepen wordt tot Club van het jaar! Hoewel we al heel trots zijn dat we genomineerd zijn zien we die titel eigenlijk ook wel zitten! Wil je daarom ook op ons stemmen? Klik op de afbeelding hieronder en in een paar seconden tijd heb je op ons gestemd. En je kunt de link naar onze persoonlijke stempagina ook doorsturen naar mensen waarvan jij denkt dat ze ook op ons zouden willen stemmen natuurlijk. Dit is de link: https://www.clubvanhetjaar.nl/stichting-jeugdtheaterhuis-zuid-holland
Alvast heel erg bedankt voor je stem en steun!

Web banner

Over de verkiezing
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.