logo jth

NU!

Eerste JTH Weekend zit erop

Het JTH Weekend was een groot feest!

musicalklas l

1 en 2 april was het JTH Weekend: alle leerlingen van het Jeugdtheaterhuis - van klein tot groot - presenteerden zich in de theaters van onze leslocaties. Als klap op de vuurpijl speelden de Productiegroepen hun voorstellingen. Wat is er door iedereen hard gewerkt! Luid applaus van ouders/verzorgers en ander publiek klonk in Krimpen aan de Lek, Gouda, Bodegraven, Leiden en Maassluis. Foto's en video's zie je op Facebook en Instagram.

Het thema ‘Hebben-hebben-hebben’ was in allerlei verschillende vormen terug te zien. We danken aan alle deelnemers, medewerkers én docenten voor deze geweldige seizoensafsluiter. Het volgende Jeugdtheaterhuis Weekend is op zaterdag 15 en zondag 16 april in Alphen en Capelle.

De Productiegroepen (met spelers van 15 jaar en ouder) van alle leslocaties van het Jeugdtheaterhuis spelen hun voorstellingen nogmaals tijdens het Productiefestival op zaterdag 22 april! Dat zijn dus vijf voorstellingen achter elkaar op één dag, in de theaterzaal van de Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Kies een voorstelling uit of kom ze allemaal bewonderen.

Programma van het Productiefestival op zaterdag 22 april: 
14.00 - 14:45    voorstelling Productiegroep Capelle - 'Pinokkio'
15.30 - 16.15    voorstelling Productiegroep Leiden - 'Het Paard van Troje'
17.00 - 17.45    voorstelling Productiegroep Maassluis - 'Schuld echo techno'
19.00 - 19.45    voorstelling Productiegroep Gouda I - 'Peer Gynt'
20.30 - 21.15    voorstelling Productiegroep Gouda II - 'The BangaLow RealityShow'
 
Kaarten zijn hier te reserveren voor € 7,50 per stuk / € 5,00 tot 18 jaar.