logo jth

NU!

JTH Weekenden en Productiefestival komen eraan!

De kaartverkoop van de JTH Weekenden en Productiefestival is begonnen! Kom je kijken?

musicalklas l

Volgende maand sluit het Jeugdtheaterhuis het seizoen af met het spetterende Jeugdtheaterhuis Weekend. Alle leerlingen, jong en oud, in alle afdelingen van het Jeugdtheaterhuis spelen tijdens dit weekend een gezamenlijke voorstelling. Als klap op de vuurpijl spelen onze Productiegroepen de voorstellingen waaraan ze het hele seizoen hebben gewerkt. De Jeugdtheaterhuis Weekenden vinden plaats op zaterdag 1 en zondag 2 april en op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023.

Op elk van onze locaties vindt er zo'n Weekend plaats. Een uitstekende gelegenheid om te zien en beleven wat het Jeugdtheaterhuis is: een huis met de deuren wijd open, waar kinderen en jongeren samen iets moois maken wat ertoe doet! De 12- en 12+ klassen hebben allen eenzelfde vertrekpunt gekregen, maar maken er per leslocatie hun eigen voorstelling van. Thema dit jaar is Hebben-Hebben-Hebben!

De Productiegroepen (met spelers van 15 jaar en ouder) van alle leslocaties van het Jeugdtheaterhuis spelen hun voorstellingen op één dag tijdens het Productiefestival op zaterdag 22 april! Dat zijn dus vijf voorstellingen achter elkaar, te zien in de theaterzaal van de Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Kies een voorstelling uit of kom ze allemaal bewonderen.

Programma van het Productiefestival op zaterdag 22 april: 
14.00 - 14:45    voorstelling Productiegroep Capelle - 'Pinokkio'
15.15 - 16.00    voorstelling Productiegroep Leiden - 'Het Paard van Troje'
17.00 - 17.45    voorstelling Productiegroep Maassluis - 'Schuld echo techno'
19.00 - 19.45    voorstelling Productiegroep Gouda I - 'Peer Gynt'
20.30 - 21.15    voorstelling Productiegroep Gouda II - 'The BangaLow RealityShow'
 
Kaarten zijn hier te reserveren voor € 7,50 per stuk / € 5,00 tot 18 jaar.
De kassa is steeds een half uur voor aanvang van de voorstelling open.