logo jth

NU!

Maatregelen Jeugdtheaterhuis t.a.v. Coronavirus

UPDATE - Maatregelen Jeugdtheaterhuis t.a.v. Coronavirus – 8 april 2020

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving m.b.t. het Coronavirus hebben we, voor al onze leslocaties, moeten besluiten het seizoen 2019/2020 als beëindigd te beschouwen. Hierdoor is er een abrupt einde gekomen aan de lessen en de repetities en kunnen de voorstellingen van de Productiegroepen niet gespeeld worden. Dat spijt ons zeer!

Mochten onze leslocaties voor de zomervakantie weer open gaan, dan zullen we dit feestelijk vieren met een weekend of middag vol toneel, zang en dans. De voorstellingen van de Productiegroepen zijn verplaatst naar de herfstvakantie.

Gelukkig kun je deze periode thuis toch met theater bezig zijn. Borius, onze locatieleider Alphen/Gouda, heeft het ‘Hoe overleef ik de Coronacrisis zonder Jeugdtheaterhuis SPEL’ ontworpen. Dus ga lekker printen, knippen, plakken en… SPELEN!
Ook vind je op onze site onder 'NU!' nog steeds te gekke JeugdtheaterTHUIS spel-, dans- en zangopdrachten!

Houd voor de laatste ontwikkelingen m.b.t. de activiteiten voor de zomer en het nieuwe lesseizoen onze website en social media in de gaten. Direct betrokkenen worden per mail op de hoogte gehouden.