logo jth

NU!

Vrijdag 1 oktober 30-jarig bestaan + officiële opening

Vrijdag 1 oktober vieren we ons 30-jarig bestaan & opening nieuw Jeugdtheaterhuis Gouda!

musicalklas l

Vanaf vrijdag 1 oktober 2021 vieren we ons 30-jarig bestaan met de feestelijke opening van het vernieuwde Jeugdtheaterhuis in Gouda. En dat vieren we het liefst met jullie!

Heb jij onze uitnodiging (per mail) ontvangen voor de openingsavond op vrijdag 1 oktober? Reserveer dan snel jouw vrijkaart(en) voor de opening via de link in de mail!

 Een compleet vernieuwd Jeugdtheaterhuis in Gouda. Waar het ooit begon, is nu een plek gebouwd waar kinderen en jongeren (bijna) iedere dag bezig kunnen zijn met theater, muziek, literatuur, filosofie… bezig kunnen zijn met kunst!

De officiële opening wordt vrijdag 1 oktober om 19.00 uur verricht door Frederik Zevenbergen, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, en Thierry van Vugt, wethouder van de Gemeente Gouda, in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda. Daarna kunnen genodigden de hele avond door het gebouw dwalen. We onthullen de Bregje Boonstra Boekenkast. We spelen in de theaterzaal de voorstellingen Droom van een Midzomernacht en De Rotsachtig Enge Show. Je kunt kijkjes nemen in alle verbouwde ruimtes en zien hoe onze docenten met kinderen en jongeren aan het werk gaan. Misschien wel meedoen en met ons proosten op de toekomst!

Genodigden zijn hartelijk welkom vanaf 18.30 uur. Heb jij onze uitnodiging per mail ontvangen? Meld je dan snel aan via de link in de uitnodiging.

Ben je leerling van het Jeugdtheaterhuis in Gouda? Dan ontvang je een uitnodiging om zaterdag 2 (12-) of zondag 3 oktober (12+) de feestelijke opening met ons mee te vieren! Houd je mailbox in de gaten...