logo jth

NU!

Nagenieten van de première van beer de musical

Op 2 en 3 november 2019 vonden de feestelijke pré-première en première van beer de musical plaats in de Goudse Schouwburg. Wat was het een feest! Kon je er niet bij zijn? Of wil je het gewoon nog een keer beleven? Klik dan door en geniet van de aftermovie!

 

Wat hebben wij genoten van de première en de pré-première van beer! En wat zijn wij ongelofelijk trots op de cast, de meespeelkinderen en iedereen die aan beer meewerkt! Beer tourt nog t/m februari 2020 langs theaters door het land, dus kijk snel op www.beerdemusical.nl om te zien waar jij beer kunt ontmoeten! En tot die tijd is hier de aftermovie van de première. Veel plezier!

beer première thumbnail 2

 

Dit theaterseizoen komt beer naar de grote stad, wat uitloopt in een doldwaas, muzikaal avontuur voor het hele gezin. Beer is groot, zacht en lief. Maar toch, die klauwen… Mag beer blijven, of moet hij gevangen en uitgezet worden?

In dit hedendaagse sprookje doen Ollie, Maas, Kleine en Flo er alles aan om beer (Fabian Jansen) uit de handen te houden van hen die hem willen vangen; niet iedereen is blij met een vreemde in de stad. Dit doen ze niet alleen, maar samen met Annie de toverfee (Kiki Schippers en Wendy Hoogendijk) en haar broer Dealer Dick (Oscar Aerts). Gaat het ze lukken?

Met teksten van kinderboekenschrijver Guus Kuijer, muziek van Diederik van Vleuten en tekstbijdragen van Derek Otte is beer een modern sprookje met een actuele boodschap. Maar bovenal is het een bereleuk uitje voor het hele gezin!

Een bezoek aan beer is een bezoek aan het Jeugdtheaterhuis. Naast dat belangrijke rollen worden gespeeld door oud-leerlingen van het Jeugdtheaterhuis, wordt deze muzikale familievoorstelling opgevoerd met meer dan vijftig talentvolle jongeren.


Premiere 2