logo jth

NU!

Gratis proeflessen: doe je mee?

Er zijn weer gratis proeflessen in september op al onze locaties!

musicalklas l

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de lessen van het Jeugdtheaterhuis maar wil je eerst een keertje 'proeven'? Dat kan! Meld je nu aan voor een gratis proefles Musical of Theater. Voor iedereen van 4 t/m 20 jaar!

Na de zomervakantie zijn er weer gratis proeflessen op al onze locaties. Meld je nu aan voor een proefles op jouw locatie!

Bodegraven: zaterdag 10 september (voor 4-12 jaar) -> meld je aan via dit formulier!
Capelle aan den IJssel: zaterdag 10 september (voor 4-20 jaar) -> meld je aan via dit formulier!
Gouda: zaterdag 10 september (voor 4-20 jaar) -> aanmelden niet nodig, kom lekker aanwaaien! -> lees hier alles over het Open Huis
Leiden: zaterdag 10 september (voor 4-20 jaar) en woensdag 14 september (voor 4-12 jaar) -> meld je aan via dit formulier!
Krimpen aan de Lek: donderdag 15 september (voor 4-12 jaar) -> meld je aan via dit formulier!
Alphen aan den Rijn: vrijdag 16 september (voor 4-12 jaar) en zaterdag 17 september (voor 12-20 jaar)  -> meld je aan via dit formulier!
Maassluis: vrijdag 16 september (voor 4-20 jaar) -> meld je aan via dit formulier

----------------------------------------------
Je kunt kiezen uit musical- of theaterles:

Musicallessen
Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt acteren, dansen én zingen? Dan zijn de musicallessen van het Jeugdtheaterhuis echt iets voor jou. Dans en zing de sterren van de hemel, leer goed met je stem en je lijf omgaan en maak kennis met geweldig materiaal uit bekende en onbekende musicals.

Theaterlessen
Bedenk jij altijd de spannendste verhalen of ben jij een acteur of actrice in de dop? Probeer dan de theaterlessen van het Jeugdtheaterhuis. Ontdek hoe het voelt om op een podium te staan, leer wat er allemaal komt kijken bij acteren en laat je fantasie de vrije loop. Maak kennis met alles wat theater te bieden heeft!