logo jth

NU!

Sinterklaasvoorstelling zaterdag 21 november

Vol verwachting klopt ons hart… Aanstaande zaterdag 21 november presenteert Het Jeugdtheaterhuis een vrolijke Sinterklaasvoorstelling. Kaarten voor de livestream zijn gratis!

De Sint komt langs, daar heeft iedereen zin in! Maar o jee, presentatrice Wendy heeft veel te weinig tijd gehad om zijn komst voor te bereiden. Gelukkig schieten Robin en Boaz van het Jeugdtheaterhuis haar te hulp. Ze trommelen een groep kinderen op en met z’n allen organiseren ze een warm welkom voor de goede Sint.

Er zijn twee voorstellingen, om 15:00 uur en om 16:15 uur. Wil je thuis meekijken via de livestream? Tickets voor de livestream zijn gratis. Hiervoor moet je wel even reserveren; dat kan via de site van de Goudse Schouwburg. Voor de livestream heb je per gezelschap één kaartje nodig.

Er zal voor de Sint gezongen worden, gedanst en een mooi rijmend gedicht voorgedragen. En het leuke is: iedereen mag meedoen, inclusief de kinderen in de zaal én thuis. Dat belooft een groot feest te worden. En misschien komt de burgemeester ook nog wel langs om tekeningen te brengen...

Dus heb jij zin om in Sinterklaasstemming te komen met dit spektakel vol dance-a-longs en sing-a-longs? Zorg dan dat je je ticket (en kruidnootjes) in huis haalt voor zaterdag! En oh ja... aan het einde van de voorstelling ontvangen alle kinderen (ook thuis) een mooi kado...

Goudseschouwburg Jeugdtheaterhuis Sinterklaas rechthoek kl2 

Met medewerking van Hans Cassa (zanger/performer o.a. Montemuma’s Revenge, Cats & My Fair Lady), Hedwig Duykers (danseres/choreograaf o.a. Djazzex en Jeugdtheaterhuis), Joey von Grumbkow (danser/performer o.a. Kinky Boots), Berneja Voskamp (schrijver/docent JTH) Wendy Hoogendijk (theatermaker/zangeres o.a. Radiostilte en Beer de musical) en 22 leerlingen van het Jeugdtheaterhuis.