logo jth

NU!

Lessen via Zoom tot de meivakantie

Tot de meivakantie verlopen onze lessen via Zoom, vanaf nu werken we naar een speciale presentatieles.

Voorproeverij screenshot

Wat jammer dat we nog steeds niet live met elkaar aan de slag kunnen! We hebben de lessen en repetities de afgelopen weken via Zoom uitgevoerd en zullen daar tot de meivakantie mee doorgaan. We sluiten in de laatste week voor de meivakantie een bijzondere online tijd met elkaar af en staan daar graag bij stil.

De komende periode willen we met alle groepen toewerken naar een speciale presentatieles, waarbij ouders of verzorgers als publiek mee kunnen kijken. Een kijkje in de keuken van het online Jeugdtheaterhuis! We gaan er met elkaar nog een paar leuke Zoomweken van maken.

Vóór de meivakantie informeren we alle leerlingen verder over de periode van mei tot en met de zomervakantie. 

Kort alle informatie op een rijtje over het lesverloop gedurende de lockdown:
• Van 16 december 2020 tot 10 februari 2021 zijn alle lessen geannuleerd. De geannuleerde lessen zullen worden ingehaald of het lesgeld hiervan wordt gerestitueerd.
• Eind januari / begin februari organiseerden we via Zoom twee gratis instuiflessen, die niet als reguliere lessen worden geteld.
• Vanaf 10 februari zijn alle lessen uitgevoerd via Zoom, waarbij iedere Zoomles telt als een reguliere les (m.u.v. de repetities van de productiegroepen).
   Deze Zoomlessen worden gecontinueerd tot de meivakantie.

Graag tot ziens op Zoom!