logo jth

NU!

Wil je graag op les, maar is het lesgeld een drempel?

Veel gemeentes komen gezinnen met lagere inkomens tegemoet. Lees hier welke mogelijkheden er zijn.

sport fonds en cult

Het Jeugdfonds sport & cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. De gemeentes Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis werken samen met dit fonds. Bezoek de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor meer informatie of informeer bij uw gemeente. 

Jeugdfonds Sport en cultuur

Jeugd Deelname Fonds
Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en aan cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Daarom zorgen zij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen, lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling. Bezoek de website van het Jeugd Deelname Fonds voor meer informatie of informeer bij uw gemeente. 

Jeugd deelname fonds

Kindpakket Gouda
Gouda
heeft een samenwerking met de Rotterdampas. Deze biedt een kindpakket aan. Dit kindpakket vergoedt diverse kosten, zoals de kosten van theater- en musicallessen bij het Jeugdtheaterhuis. Bezoek de website van de gemeente Gouda voor meer informatie over dit pakket.

Gouda logo

Ondersteuningsfonds gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen een beroep doen op het ondersteuningsfonds. Bezoek de website van het Ondersteuningsfonds voor meer informatie of informeer bij uw gemeente.