logo jth

NU!

Za 28 jan start de TOPklas improvisatie olv Jordy Klijn

Zaterdag 28 januari start de TOPklas Improvisatie onder leiding van Jordy Klijn.
Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, want voor je het weet zit het programma vol!

De TOPklassen zijn bedoeld voor jongeren die, onder leiding van professionals uit het vak, hun talent verder willen ontwikkelen. Meerdere keren per jaar wordt een blok van vijf workshops aangeboden. In deze TOPklas improviseren leer je om op de speelvloer direct te handelen en meteen te reageren op een situatie of een handeling van je tegenspeler. Je hebt geen tijd om lang na te denken en je moet bliksemsnel schakelen. Acteurs worden op de toneelschool getraind om deze technieken goed te beheersen en hun creatieve vaardigheden en reactievermogen te ontwikkelen. Er zijn enorm veel improvisatievormen bedacht, hele serieuze, maar ook zal je regelmatig in allerlei hilarische situaties verzeild raken!

Jordy Klijn is oud-leerling van het Jeugdtheaterhuis. Hij studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht en speelt rollen in verschillende films en televisieseries, waaronder Flikken Maastricht.

Meld je hier direct aan

De TOPklassen (5 lessen) worden gegeven in Gouda, maar zijn bedoeld voor jongeren uit alle leslocaties van het Jeugdtheaterhuis.